Leiding

Kindervakantiewerk zou natuurlijk niet kunnen bestaan zonder de hulp van onze leiding! Iedereen van 15 jaar of ouder mag al leiding draaien! De leiding van Kindervakantiewerk is een leuke hechte groep waar ieder jaar nieuwe gezichten bijkomen. De hele week zul je druk bezig gehouden worden door de kinderen en de activiteiten die georganiseerd zijn. Dus heb je een vriend of vriendin die mee wil doen, draai dan samen een groep en beleef een leuke gezellige week samen met de andere 130 man leiding!!

Aanmelden

Aanmelden

Aanmelden als leiding kan uiteraard via deze site. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier. Heb je nog vragen, kijk dan eens in onze FAQ. Je kunt ons natuurlijk ook altijd een email sturen.

 Leiding 
 93%

Wil je meer weten over de Maatschappelijke Stage, neem dan contact op met je mentor op school. Ook voor de maatschappelijke stage is de minimumleeftijd 15 jaar en we verwachten volledige inzet. KVW is geen verplichting, het is leuk om te doen!

Statistieken

KVW is ontzettend verslavend! De afgelopen jaren bestond de leiding voor 67 % uit leiding die al vaker meegedaan heeft. Zo’n 33 % van deze leiding heeft zelfs al 5 keer of meer leiding gedraaid en hoort dus tot onze harde leidingkern.

Powered by WordPress.
Customised for Kindervakantiewerk Venray by Erik van de Leur