Bouw Bouledrome nadert voltooiing

Nog maar een maandje geduld en dan wordt de Bouledrome in gebruik genomen. Ook voor KVW is dit goed nieuws, want de zolder van deze Bouledrome zal dan beschikbaar zijn als magazijn voor Kindervakantiewerk. Dat betekent minder slepen met materialen en ook voor ons een echte thuisbasis op het Speulpark waar KVW zal plaatsvinden.

Zodra de Bouledrome gereed is, start voor de organisatie van KVW een drukke tijd. Dit nieuwe magazijn zal namelijk nog volledig ingericht moeten worden met stellingkasten om alle spellen, knutselspullen en andere materialen die wij als KVW gebruiken kwijt te kunnen. Naast dit werk, beginnen ook de voorbereidingen voor KVW 2013, want daar doen we het allemaal voor!

Na opening van de Bouledrome, zal het buitenterrein aan de beurt komen. Deze zal voorzien worden van nieuwe bestrating en 32 buitenbanen. Bij mooi weer zullen hier vele jeu-de-boulespelers te vinden zijn, maar gedurende 1 week van het jaar wordt dit terrein met prachtige nieuwe aankleding omgetoverd tot KINDERVAKANTIEWERK!

(Foto: Henk Lammen, Peel & Maas)