Kindervakantiewerkkrant 46

(anoniem ingezonden door ‘Meneer de Uil’)

Dag lieve kijkbuiskinderen,                                                                                          meneerdeuil

Normaal gesproken, vlieg ik mijn rondjes boven Venray en zie ik jullie af en toe lopen of spelen. Ik zie de KVW-kijkbuiskinderen in augustus zwieren en zwaaien op de kermis, in december zie ik veel kinderen schaatsen op het Schouwburgplein en in februari zie ik veel van jullie feesten met carnaval. Ook de leiding zie ik rond die dagen veel in Venray rondfladderen.

Dit jaar was het echter wel anders. In mijn vlucht zag ik dat de pappa’s en mamma’s samen met de KVW-kijkbuiskinderen flessen hebben ingeleverd bij de PLUS en dat het statiegeld gebruikt mag gaan worden voor KVW! Ik heb pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s en ook de kinderen zien sjouwen met Pringlesbussen, flessendoppen en babyvoedingpotjes.

Tom Derikx heeft voor grote containers gezorgd, waarmee de organisatie en leiding volgens mij een prachtige toegangspoort gaan bouwen. Ik weet niet hoe deze poort eruit gaat zien, maar ik heb zo’n idee dat het een prachtige feestpoort gaat worden… Ook de leiding heb ik hard zien werken met een KVW-hart… Wat staat er toch te gebeuren dit jaar? Ik zie en hoor vaak het cijfer 65 voorbij komen…
Organiseren jullie soms een feestje voor mij? Ik ben er namelijk achter gekomen dat ik dit jaar een feestje vier!!! Het is namelijk de 65e keer dat ik bij KVW op een tak mag gaan zitten en op jullie mag gaan letten. Ik zal er ook nu weer voor gaan zorgen, dat alle pappa’s en mamma’s, opa’s en oma’s en wie dan ook precies weten wat alle kinderen tijdens KVW doen… Wat lief dat jullie speciaal voor mij, jullie eigen Meneer de Uil, een feestje gaan organiseren! Jullie mogen nog 12 nachtjes lang, jullie oogjes dicht en snaveltjes toe doen, dan begint KVW namelijk… En mijn feestje!!! Ik heb er nu al zin in, tot snel!!!

 Meneer de Uil