Kindervakantiewerkkrant 51

Dag lieve kijkbuiskinderen,

KVW 2016 is weer voorbij! Ik ben vrijdagavond weer naar Het Grote Dierenbos gevlogen en heb eerst even uitgerust. Ik moet jullie nog iets vertellen over de laatste dag…

Toen ik op vrijdagochtend wakker werd, rende de kinderen van groep 7 al rond. Na een spannende avond, hebben ze heel diep geslapen en waren ze klaar voor de laatste dag van KVW: Het uitstapje naar Toverland!

De bussen vertrokken al vlug richting Sevenum. Gelukkig reden ze via de A73, dat gaf mij de tijd om rechtstreeks naar Toverland te vliegen. Daar aangekomen ben ik op het puntje van de achtbaan Troy gaan zitten, zodat ik de aankomst van de 14 (!!) bussen goed kon zien. Al snel waren jullie in het park en zag ik de KVW-kijkbuiskinderen rennen van attractie naar attractie! Ik zag doorweekte kinderen in de Djengu River, zelfs de leiding was doorweekt! Ik zag lachende gezichtjes in de Dwervelwind, angstige gezichtjes in de Boosterbike en bij de kleintjes zag ik tevreden gezichtjes in de draaimolens en klimtoestellen!

Op het einde van de dag, reden de bussen weer naar Venray en werd er afscheid genomen van de leiding met een lach en een traan: KVW2016 was toch écht voorbij! Het was een prachtig feest én volgend jaar is het wéér feest, want dan bestaat KVW 6×11 jaar! Ik als wijze uil zijnde, geef de organisatie alvast een gouden tip voor het thema: zomercarnaval! Dan wordt het vast weer een feest!

En voor nu, vlug naar jullie warme vakantiebestemmingen en voor ’s nachts: Oogjes dicht en snaveltjes toe!
Tot volgend jaar!

Meneer de Uil