Kindervakantiewerkkrant 52

(Anoniem ingezonden door ‘Meneer de Uil’)

Dag lieve kijkbuiskinderen,

Het is weer bijna vakantie en dat betekent… KVW! Ik heb vandaag een paar rondjes boven Venray gevlogen en ik hoorde de kindjes weer juichen en jubelen: Alle pappa’s en mamma’s hebben de groepslijsten binnen gekregen en ik heb niet één ontevreden kind gezien. Wat een klus was dit weer voor de organisatie! meneerdeuil

Ik heb trouwens roddels gehoord in het Grote Dierenbos dat de organisatie van KVW nog nieuwe organisatieleden zoekt? Nou lieve Kijkbuiskinderen, ik ken jullie pappa’s en mamma’s al heel lang, vroeger zaten ze namelijk samen met jullie opa’s en oma’s voor de televisie om naar de Fabeltjeskrant te kijken. Ik weet zeker dat er ouders, grootouders of andere mensen zijn die het plezier, fantasie en creativiteit van het kijken naar de Fabeltjeskrant kunnen stoppen in het organiseren van een feestweek voor kinderen!

Over 10 dagen begint de week van het jaar met het thema “Sprookjes… Maar dan anders” en lieve Kijkbuiskinderen, ik heb mensen van de hoofdleiding horen zeggen dat jullie verkleed mogen komen als jullie favoriete sprookje… Of gaat dat over de leiding? Ik verheug me er ontzettend op om jullie allemaal te zien rennen, springen, spelen, sporten, knutselen, lachen en op de laatste dag het uitstapje naar… Ik heb het gehoord, maar dát houd ik nog even geheim…

Tot volgende week!
Meneer de Uil