Maandag

De eerste dag zit er alweer op! We hebben een dag gehad met fantastisch weer, waar veel te doen, gespeeld en gerend kon worden. Vanmorgen startten de groepen 1 t/m 38 op de zandvlakte, waar tal van spelletjes en survivalactiviteiten gedaan konden worden. Zo hadden we onder andere schipper-mag-ik-overvaren, een hindernisparcours, voetbal en lopen over touwen die in bomen opgehangen waren. De kinderen vonden het fantastisch en hebben zich erg goed vermaakt.

De groepen 39 t/m 78 zijn gestart met het bosspel, waar de kinderen op zoek gingen naar verschillende clowns. Van de goede clowns kregen ze een cadeautje! De slechte clowns waren niet zo goed gehumeurd en stuurden de kinderen naar een fout feestje! Een aantal groepen hebben alle cadeautjes verzameld. Ook zijn er groepen geweest die geen foute clown hebben gezien.

’s Middags waren de rollen omgedraaid en hebben de groepen 39 t/m 78 zich op de zandvlakte vermaakt en zijn de groepen 1 t/m 38 het bos in gegaan.

Op een enkel druppeltje na hebben we het vandaag gelukkig ook droog gehouden. We hopen dat dit de rest van de week natuurlijk zo blijft!


(Film gemaakt door: Bas Jongmans)